Paviljoentent 20 meter breed

De Alu Paviljoens van 20 meter breed van Van Dalsen Tentenverhuur zijn verlengbaar met segmenten van 5 meter en koppelbaar met alle overige constructies van Van Dalsen Tentenverhuur.

Deze tenten kunnen worden voorzien van witte zijzeilen, harde PVC zijwanden, glaswanden en deuren. Het zeildoek is gecertificeerd conform de brandvertragende 4102 B1 klasse.  Alu Paviljoens hebben een hogere zijhoogte als de Alu Partytent zodat ze beter inzetbaar zijn voor professionele doeleinden zoals standbouw, verlichting en velumplafonds. Van Dalsen levert de Alu Paviljoens van 20 meter breed met of zonder vloer. Indien de tent opgebouwd wordt met de systeemvloer van Van Dalsen is er verder geen verankering noodzakelijk. Hierdoor blijft uw ondergrond te allen tijde intact en vrij van beschadigingen aan tegels en/of straatwerk.Tenten zonder vloer worden verankerd met stalen grondpennen of betonverzwaring.

Onze frames met een dakhelling van 20 graden zijn windbestendig tot een windsnelheid van 100 km/h zodat u ook bij zeer slechte weersomstandigheden gewoon uw partij door kunt laten gaan, wel zo prettig met het wisselende en onstuimige klimaat in Nederland.

Meest gestelde vragen >>

   

Voor meer info:
Tel:
030 - 670 48 64
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Download datasheet paviljoentent 20M