13
mei

Sinds deze maand hebben wij bij Van Dalsen een prachtige nieuwe 5x5 pagodetent in ons assortiment. Het meest opvallende aan deze pagodetent is het nieuwe design dak, dit dak heeft namelijk de vorm van een “flessenhals”. Ook zit bij het nieuwe model de dakrand strak afgespannen, waardoor deze nu door weer en wind mooi blijft zitten. Hierdoor komt de vorm van het dak nog beter naar voren.

Lees meer
15
apr

Afgelopen weekend ook zo genoten van  het grootste marathonevenement van Nederland? Van Dalsen mocht wederom de inmiddels 35e editie van de marathon van Rotterdam voorzien van alle tentaccommodaties. Dit jaar deden in totaal ruim 38.000 deelnemers mee aan deze geweldige zonnige editie van de marathon. We willen alle deelnemers van harte feliciteren met hun prachtprestaties op deze prachtige dag!

Lees meer
12
dec

Sfeer is het belangrijkst als u een feest of evenement organiseert. Maar sfeer ontstaat niet vanzelf. De eerste indruk is heel belangrijk. Onze tenten hebben een gastvrije uitstraling, wat mensen op hun gemak stelt. Dit is te zien aan de glimlach waarmee mensen vaak naar binnen stappen. Een sfeer van vanzelfsprekende luxe is het uitgangspunt.

Lees meer