Exclusieve Pagodetenten huren

Bent u op zoek naar een mooie en stevige pagodetent voor uw verjaardag, bedrijfsfeest of bruiloft? Van Dalsen Tentenverhuur is dé specialist in de verhuur van vele soorten tenten die elk evenement tot een succes maken. Overtuig uzelf op de website van Vandalsententenverhuur.nl.

Een pagodetent huren kan eenvoudig bij Van Dalsen

Van Dalsen Tentenverhuur is uw betrouwbare partner voor elk festijn. Wij bieden een breed en veelzijdig assortiment partytenten. Van professionele Alu partytenten en Vienna zeskantige tenten tot transparante tenten en pagodetenten. U kunt bij ons pagodetenten huren in verschillende maten. Afhankelijk van uw evenement en de grootte van uw gastengroep, kunnen wij een Pagode 4x4, Pagode 5x5 schuifzeil of zelfs een Pagode met harde wand leveren.
Met een pagodetent huren bent u verzekerd van een stevige partytent, die onder alle weersomstandigheden fier overeind blijft. Bij barre, winterse omstandigheden kunt u specifiek kiezen voor het model 5x5 harde wand, dat nog meer windbescherming biedt. Pagodetenten zijn eenvoudig aan elkaar te schakelen. U kunt dus meerdere pagodetenten huren om grotere gezelschappen overdekt en gerieflijk te kunnen ontvangen.

Met pagodetenten huren creëert u een chique uitstraling

Pagodetenten met hun typerende puntdak zijn een blikvanger op elk feest. Ze zijn niet alleen functioneel en comfortabel, ze geven ook een chique uitstraling. Hiermee kunt u op een goede wijze uw gasten ontvangen. Een pagodetent huren bij Van Dalsen betekent ook dat deze luxe partytent wordt geleverd met een cassette systeemvloer. U hoeft zich geen zorgen te maken over losliggende vlonders op een ongelijke ondergrond. In de gehuurde pagodetent wordt een vlakke vloer gelegd. Bijkomend voordeel is dat uw gazon of grasveld in betere conditie blijft, aangezien onze systeemvloer niet direct op de ondergrond ligt.
Van Dalsen Tentenverhuur levert een totaalpakket voor elk feest. U kunt niet alleen stijlvolle pagodetenten huren, maar ook allerlei handige accessoires die bijdragen aan een geslaagd evenement. De pagodetent kan met een uitblaaskolom worden verwarmd of met een airco unit worden gekoeld. De houten cassettevloeren kunnen worden afgewerkt met verschillende soorten vloerbedekking. Tevens is het mogelijk om een toiletwagen aan te sluiten op de tent of los te plaatsen. De veiligheid wordt natuurlijk niet vergeten. U kunt een complete pagodetent huren die voorzien is van een verlicht nooduitgangbordje en noodzakelijk gekeurde brandblusapparatuur. Wij kunnen de pagodetent grotendeels voor u inrichten aan de hand van onze fraaie collectie licht, geluid, decor en stoffering. Onze Pagode 4x4, Pagode 5x5 schuifzeil en Pagode 5x5 harde wand zijn snel op te bouwen. De montage bestaat uit een overzichtelijk verbindingssysteem. Kortom, alle reden om een pagodetent bij Van Dalsen Tentenverhuur te huren.

Of u nu een verjaardag, bedrijfsfeest, beurs of festival organiseert, Van Dalsen Tentenverhuur heeft op het gebied van pagodetenten huren de oplossing voorhanden. Wij denken met u mee, om u een onvergetelijk feest te bezorgen. Neem eens rustig een kijkje bij onze pagodetenten en verbaas u over de vele mogelijkheden.

Kies uw Tent: Pagodetent 4 x 4 -   Pagodetent 5 x 5 harde wand - Pagodetent 5 x 5 schuifzeil - Vienna zeskantige tent

Meest gestelde vragen >> 

  

Voor meer info:
Tel:
030 - 670 48 64
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.