Sfeervolle paviljoententen huren

U kunt bij Van Dalsen Tentenverhuur een alu paviljoen tent huren wanneer u op zoek bent naar een sfeervolle accommodatie voor een leuke gelegenheid. De alu paviljoens zijn tenten op iedere locatie gemakkelijk en snel te plaatsen, en bieden voldoende ruimte aan ieder gezelschap. Door de stevige constructie van alu paviljoens kunt u deze inrichten zoals u wilt en heeft u zeker geen last van slecht weer buiten. Als u van de zekerheid van een comfortabele en fijne accommodatie wilt genieten, dan is het zeker aan te raden een alu paviljoen te huren. Een tent die staat!

Een alu paviljoen huren die perfect bij u past

U weet zelf natuurlijk het beste hoeveel ruimte u in de tent nodig heeft. Het kan gaan om het bieden van voldoende comfortabele ruimte aan enkele tientallen gasten, maar het kan natuurlijk ook gaan om een gezelschap van honderd of misschien wel duizend personen. U kunt van Van Dalsen een alu paviljoen huren die perfect bij het gezelschap past. Er zijn paviljoen tenten van 10 meter, 12 meter, 15 meter, 20 meter en 25 meter breed te huur tegen een aantrekkelijke huurprijs. Uiteraard kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen op basis van uw persoonlijke voorkeuren met betrekking tot de alu paviljoen tenten.

Sfeer in een luxe stijl

Paviljoen tenten zijn de ideale tenten wanneer u wilt genieten van een charmante sfeer. De paviljoen tenten zijn natuurlijk zeer luxe om te zien aan de buitenkant, maar kunnen ook een sfeervolle indruk aan de binnenkant bieden. U kunt een alu paviljoen tent huren om in te zetten als decor voor een speciale gelegenheid in de privésfeer. In dit geval kan de tent worden ingericht met statafels, zitjes, een gezellige bar, een leuke dansvloer, feestelijke verlichting en natuurlijk een muziekinstallatie. Wilt u meer comfort? Dan kan, onze alu paviljoens kunnen we volledig stofferen met zijwandstoffering en velumplafond. Met de juiste verlichting ziet u dan echt niet meer dat u in een tent bent. U kunt ook een paviljoen tent huren om te gebruiken als horecagelegenheid bij een openlucht evenement. De tent kan dan worden ingericht met gezellige bars, barkrukken, een mobiele keuken en een goede voorraad hapjes en drankjes. Kortom, met de paviljoen tenten van Van Dalsen kunt u echt alle kanten op.

Bij Van Dalsen Tentenverhuur huurt u altijd tegen uitstekende voorwaarden en een aantrekkelijke prijs, terwijl u ook altijd zeker bent van een tent naar wens en van uitstekende kwaliteit. Wilt u meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op of u klikt hieronder op Bel Mij Terug.

Kies uw Tent: Paviljoentent 10 meter breed -   Paviljoentent 12 meter breed - Paviljoentent 15 meter breed - Paviljoentent 20 meter breed - Paviljoentent 25 meter breed

Meest gestelde vragen >> 

  

Voor meer info:
Tel:
030 - 670 48 64
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.