Een luxe sluistent huren

Wij noemen het een walkway, maar u mag dit type tent ook wel sluistent, pergola tent, boogtent of entreetent noemen. U kunt een uitstekende pergola tent huren bij Van Dalsen Tentenverhuur. Deze sluistent is op de eerste plaats gemakkelijk te koppelen aan een andere tent van de tentenverhuur, maar kan ook goed als zelfstandige accommodatie worden gebruikt. De mogelijkheden van een sluistent zijn zeer veelzijdig. U kunt de gewenste pergola tent huren tegen een aantrekkelijke huurprijs.

Een Pergola tent tent huren als luxe entree

Als u een speciale gelegenheid wilt organiseren, of een luxe accommodatie wilt plaatsen op een groots evenement in de buitenlucht, dan kan de sluistent zeker goed van pas komen. Deze tent kan uitstekend aan een bestaand gebouw of een andere tent van Van Dalsen worden gekoppeld en vormt direct een luxe entree. Koppel deze tent bijvoorbeeld aan een transparante tent of een partytent als entree of doorloop. De sfeervolle sluistent is ideaal om uw gasten op gepaste wijze te ontvangen, maar ook perfect in te zetten als inloop voor een horecagelegenheid. Uiteraard zijn er meerdere doeleinden waarvoor u kunt besluiten de pergola tent te huren.

Een pergola tent huren als zelfstandige accommodatie

Ook als zelfstandige accommodatie kan de sluistent voor diverse doeleinden worden ingezet. Zo kunt u hier mobiele toiletten in plaatsen, een garderobe of bijvoorbeeld een bar. Deze tenten zijn ideaal om voor een goede overkapping te zorgen. Het is dan ook goed mogelijk een pergola tent te huren als overdekte overloop tussen twee gebouwen of twee tenten in. Zo kunnen de gasten droog en comfortabel van de ene gelegenheid naar de volgende lopen, ook als het regent. Kortom, de sluistenten kunnen in talloze situaties perfect worden toegepast. In alle gevallen geniet u van een zeer aantrekkelijke sfeer, een hoog comfort en een professionele kwaliteit wanneer u ervoor kiest een pergola tent te huren bij Van Dalsen Tentenverhuur.

Huur een sluistent bij Van Dalsen Tentenverhuur als u wilt profiteren van een vriendelijke en zeer complete dienstverlening, tenten van hoogwaardige kwaliteit en nette prijzen. U kunt uiteraard altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

Kies uw Tent: Walkway

Meest gestelde vragen >> 

  

Voor meer info:
Tel:
030 - 670 48 64
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.