Tentverhuur Opslagruimte

Wanneer u plotseling snel een opslagruimte nodig heeft kan dit voor onnodige stress zorgen. Om u dit te besparen kunt u gebruik maken van onze tentverhuur opslagruimte. Misschien hebt u vanwege een noodgeval snel een plek nodig om uw producten op te slaan of bent u uit uw oude opslagruimte gegroeid en is een grotere nog niet gerealiseerd. In dit geval kan Van Dalsen snel voor een opslagruimte zorgen. Hoewel dit in de meeste gevallen geen oplossing voor de lange termijn is, volstaan deze tenten zonder meer als opslagplaats voor uw producten.

Tentenverhuur Opslagruimte: de mogelijkheden

Tentverhuur opslagruimte van Van Dalsen onderscheidt zich door de keuze uit een groot aantal verschillende soorten tenten. Welke tent het meest geschikt is verschilt natuurlijk per situatie. Wanneer de opslagruimte niet heel groot hoeft te zijn, dan kan een pagodetent misschien al volstaan. Zoekt u juist een ruimte die meer moet kunnen huizen, dan kunt u ook een groot alu paviljoen huren. Goed om bij stil te staan overigens is dat tentverhuur opslagruimte van Van Dalsen zich niet enkel richt op de tenten zelf. Ook kunnen we u namelijk helpen met de inrichting. Denk dan aan een vloer of elektriciteit.

Heeft u interesse in een tent als opslagruimte van Van Dalsen? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden en eventuele speciale wensen te bespreken. Wanneer u graag een indruk krijgt van het kostenplaatje van tentverhuur opslagruimte, kunt u natuurlijk ook vrijblijvend een offerte aanvragen.

Tentverhuur Eerste Paal

De eerste stap in uw bouwproject mag met recht een feestelijk evenement genoemd worden. Aangezien het gebouw nog niet klaar is, is een tent van Van Dalsen ideaal om uw gasten in te ontvangen tijdens deze feestelijke aangelegenheid. De tent kan bij het bouwproject geplaatst worden, waardoor uw gasten een eerste blik kunnen werpen op de werkzaamheden.

Specialisten in tentverhuur

Al bijna twintig jaar staan de tenten van Van Dalsen Tentenverhuur als een huis. Wij leveren vele soorten tenten voor uiteenlopende evenementen. Ook voor de feestelijkheden rondom uw nieuwe bouwproject bent u bij ons aan het goede adres. Met een tent van Van Dalsen bent u niet meer afhankelijk van de weersomstandigheden. Of het nu hard waait, regent of sneeuwt, onze mooie en waterdichte evenementententen blijven in weer en wind fier overeind.

Van Dalsen Tentenverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van kleine en grote tenten voor allerlei evenementen. Wij hebben een Pagode 4×4 in het assortiment tentverhuur eerste paal, maar ook Alu paviljoens van 25 meter breed. Onze sortering tentverhuur voor eerste paal is geschikt voor evenementen van zestien personen, maar ook voor een grote aangelegenheid met een paar duizend bezoekers. De Alu partytenten en paviljoens van verschillende grootte met harde pvc-zijwanden, glaswanden en deuren zijn bij uitstek, daar stands er prominent en overzichtelijk in kunnen worden ingericht. Onze collectie tentenverhuur eerste paal bestaat verder uit verschillende pagodetenten (Pagode 4×4, Pagode 5×5 schuifzeil en Pagode 5×5 harde wand), transparante tenten, Vienna zeskantige tenten en Walkways, alu party tenten en alu paviljoens.

Het totaalplaatje

Bij onze tentverhuur eerste paal helpen we u niet alleen met de tenten zelf, maar kunt u ook voor talloze accessoires op ons rekenen. Denkt u dan aan bijvoorbeeld een verwarmingssysteem met een uitblaaskolom, of juist aan een geschikte airconditioning om het in de zomer binnen lekker koel te houden. Bekleding om de houten cassettevloeren af te werken of zelfs een vloer van hardhout of steigerhout. Alles past perfect in de systemen van Van Dalsen, evenals mobiele toiletwagens, bordjes voor de nooduitgang en blusmiddelen. U begrijpt waarschijnlijk al dat het bij Van Dalsen om het geslaagde totaalplaatje gaat.

Heeft u interesse in tentverhuur eerste paal van Van Dalsen? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden en eventuele speciale wensen te bespreken. Wanneer u graag een indruk krijgt van het kostenplaatje van tentverhuur eerste paal, kunt u natuurlijk ook vrijblijvend een offerte aanvragen.

nieuws van dalsen tentenverhuur utrecht tentenverhuur woerden van dalsen

Tentverhuur Culinaire Evenementen

Een grote of kleine partytent huren voor uw culinaire evenement? Voor een tent van hoge kwaliteit en ongekende mogelijkheden qua gebruik, inrichting en aankleding, bent u bij Van Dalsen Tentenverhuur aan het goede adres. Wij bieden een totaalservice en ontzorgen u op maat. Een tent uit het assortiment van Van Dalsen leidt altijd tot een eersteklas evenement.

De collectie tentverhuur culinaire evenementen biedt vele mogelijkheden

Een keuze uit onze collectie tentenverhuur bij culinaire evenementen biedt u vele mogelijkheden. De tenten kunnen zowel aan elkaar gekoppeld worden als aan een bestaand gebouw. U creëert hiermee altijd de perfecte locatie voor uw evenement. De tent wordt geleverd en opgebouwd met een systeemvloer en kan volledig naar uw smaak worden ingericht, helemaal afgestemd op uw doelgroep. 

Van Dalsen Tentenverhuur verzorgt alles wat met tenten te maken heeft. Of het nu gaat om de verlichting, elektra, stoffering, decoratie of sanitaire voorzieningen, wij vertalen uw specifieke wensen in een totaalconcept op maat. Heeft u ook aan noodzakelijke accessoires als verwarming of verkoeling gedacht? Dat zit ook in ons complete pakket tentenverhuur evenementen. Net zoals veiligheidsproducten als noodverlichting bij de deuren en voldoende brandblussers deel uitmaken van onze sortering tentverhuur culinaire evenementen.

 

Bij Van Dalsen Tentenverhuur bent u verzekerd van een kwalitatief uitstekende en betaalbare tent voor elk evenement. De opbouw, inrichting en aankleding van een evenemententent is een zware en tijdrovende klus. Dat is de reden waarom de meeste mensen voor een volledig verzorgd pakket tentverhuur culinaire evenementen kiezen. U vindt op onze website Vandalsententenverhuur.nl een breed en veelzijdig assortiment tenten.

Tentverhuur Productpresentaties

Wanneer u als bedrijf een nieuw product wilt presenteren, wilt u dit natuurlijk op een perfecte manier doen. Tijdens deze gelegenheid laat u immers zien waar uw bedrijf voor staat. Om onderdak te kunnen bieden aan al uw gasten, kunt u kiezen voor een van onze tenten, die u geheel naar eigen smaak kunt inrichten. Met een tent van Van Dalsen wordt uw productpresentatie zeker een groot succes!

Voor Tentverhuur Productpresentaties moet u bij Van Dalsen zijn

Een productpresentatie organiseren vraagt veel tijd en energie. Dan is het handig en efficiënt als u zich niet druk hoeft te maken over de locatie. Al bijna twintig jaar staan de tenten van Van Dalsen Tentenverhuur als een huis. Wij leveren vele soorten tenten voor uiteenlopende evenementen. Voor de productpresentatie van uw bedrijf bent u bij ons aan het goede adres. Met een tent van Van Dalsen bent u niet meer afhankelijk van de weersomstandigheden. Of het nu hard waait, regent of sneeuwt, onze mooie en waterdichte evenementententen blijven in weer en wind fier overeind.

Van Dalsen Tentenverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van kleine en grote tenten voor allerlei evenementen. Wij hebben een Pagode 4×4 in het assortiment tentverhuur voor productpresentaties, maar ook Alu paviljoens van 25 meter breed. Het soort tent is afhankelijk van het doel van uw evenement en de ondergrond waarop dit plaatsvindt. Onze sortering tentverhuur productpresentaties is geschikt voor evenementen van zestien personen, maar ook voor groot presentaties met een paar duizend bezoekers. De Alu partytenten en paviljoens van verschillende grootte met harde pvc-zijwanden, glaswanden en deuren zijn bij uitstek, daar stands er prominent en overzichtelijk in kunnen worden ingericht. Onze collectie tentenverhuur productpresentaties bestaat verder uit verschillende pagodetenten (Pagode 4×4, Pagode 5×5 schuifzeil en Pagode 5×5 harde wand), transpartante tenten, Vienna zeskantige tenten en Walkways, alu party tenten en alu paviljoens.

Heeft u interesse in tentverhuur voor productpresentaties van Van Dalsen? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden en eventuele speciale wensen te bespreken. Wanneer u graag een indruk krijgt van het kostenplaatje van tentverhuur voor productpresentaties, kunt u natuurlijk ook vrijblijvend een offerte aanvragen.