Welkom op de website van Van Dalsen Tentenverhuur. Al 20 jaar staan de tenten van Van Dalsen als een huis. Gevestigd aan het randje van Utrecht vindt u als opdrachtgever al onze ervaring terug in onze contacten en materialen. Wij kunnen u op een efficiënte manier adviseren welke oplossingen er voor uw event allemaal voorhanden zijn. En dat het allemaal binnen uw budgettaire grenzen moet passen begrijpen wij als geen ander.

Op onze website vindt u het totale assortiment van de verschillende soorten tenten die wij leveren. U kunt bij ons terecht voor alle soorten zakelijke of privéfeesten zoals evenementen, bedrijfspresentaties, openingen, bruiloften, huldigingen en semi-permanente verhuur.

Vanwege de vele verschillende toepassingen van onze tenten kunnen wij u ook voorzien van de benodigde inrichting zoals licht, geluid, decor en stoffering. Doordat Van Dalsen met u meedenkt kunt u al het geregel aan ons overlaten. Denk daarbij ook aan de benodigde elektra- en sanitaire voorzieningen, verwarming en verkoeling. Klik op accessoires om hiervan een indruk te krijgen.

Loopt u dus eens door ons assortiment heen door op de button "onze tenten" te klikken en laat u verrassen door de vele tentvariaties die wij u kunnen bieden.