Hiervoor hebben wij voor u speciaal een programma ontwikkeld waarmee u aangeeft voor hoeveel personen u een feest, opening, seminar of anders wilt organiseren. Onze website berekent de benodigde omvang en zelfs een passend formaat tent. Heel handig!

En komt u er niet uit, neemt u toch gewoon even contact met ons op.

De afmeting van uw Pagode tent, Alu Party tent of Alu Paviljoen is iets groter dan de vloermaat. De vloermaat wordt door ons gebruikt in de maataanduiding van onze tenten. Op de datasheet van de betreffende tent (downloadable pdf) ziet u de exacte afmeting. U hoeft geen rekening te houden met scheerlijnen of touwen. Aluminium frames zijn immers zelfdragend. 

Indien u van plan bent om een tentaccommodatie te laten plaatsen voor uw event is het raadzaam om even de website van uw gemeente te raadplegen. Per gemeente kan de regelgeving hiervan verschillend zijn. Ook kan deze regelgeving op basis van jaarlijks veranderende omstandigheden / calamiteiten aan de actualiteit aangepast worden. Hierbij de link voor het aanvragen van een vergunning in Woerden, Harmelen, Kamerik en Zegveld.

Bij het invullen van uw vergunning heeft u enkele documenten van uw tent nodig. Uiteraard kunnen wij u hierbij helpen en in voorzien. 

http://www.woerden.nl/product/brandveiligheid-tijdelijke-bouwwerken-tent-vergunning-aanvragen

Onze tenten worden door ons eigen gekwalificeerd personeel opgebouwd en afgebouwd. Wel kan er sprake zijn van hulp bij op- en afbouw. Hierover worden vooraf individuele afspraken met de opdrachtgever gemaakt.

 

Verankering van onze tenten geschiedt middels stalen grondpennen van 100 cm maximaal of door de systeemvloeren van Van Dalsen. Door deze zgn zwaarlast vloeren is het niet noodzakelijk grondpennen te moeten slaan. Hierdoor blijft uw terrein vrij van schade aan trottoir, gazon of ander plaveisel.

 

Jazeker, er zijn verschillende mogelijkheden. Van Dalsen Tentenverhuur streeft ernaar dat uw mooie gazon na uw feest nog steeds even prachtig is. Uiteraard wordt hiervoor wel maatwerk verricht, maar dat komen wij graag met u op locatie bespreken.