Selecteer een pagina

Pagode tenten

De pagode tent is geschikt voor ieder evenement. Zet deze luxe tent in als tent op uw bedrijfsfeest, party of festival. Er zijn tal van mogelijkheden voor de pagode tent. Neem voor meer informatie contact op.

Pagode tent als blikvanger uw evenement

Pagode tenten vallen op vanwege hun puntdak. Ze zijn te krijgen in diverse kleuren. Met de gekleurde variant krijgt uw evenement een vrolijke uitstraling. Toch liever een klassiek gevoel? Ook geen enkel probleem; met onze witte pagode tenten bent u verzekerd van een chique geheel. Alle pagode tenten zijn in diverse afmetingen te huren.

Totaalpakket

Het stopt niet alleen bij het huren van alleen de tent. Geen losliggende vlonders, ongelijke ondergrond of scheve vloeren meer. De tent wordt geleverd met een vlakke cassettevloer. Al gedacht aan het regelen van de temperatuur in de tent? Wij regelen dit voor u. Werk de cassettevloer af met vloerbedekking voor het echte luxe gevoel. Zet de puntjes op de ā€˜iā€™ met sfeervolle verlichting en geluid. Ook een passend decor zorgen wij voor. De tenten bevatten een verlichte vluchtwegaanduiding en goedgekeurde brandblusapparatuur. Van Dalsen Tentenverhuur levert niet alleen de tent, maar desgewenst een totaalpakket.

Meer informatie

Meer weten over de kleurmogelijkheden, afmetingen, veiligheidseisen en de tal van andere opties? Wij staan u graag te woord!

Whatsapp

Afmetingen

Download onderstaand de datasheets van de Pagode tenten met de diverse afmetingen. Van alle Pagode tenten worden, indien nodig voor de vergunning-aanvragen, bij opdracht de bouwboeken aan u verstrekt.

4 X 4 meter (zachte wand)
Download datasheet

pagodetent 4x4m
pagodetent 4x4m
pagodetent 4x4m
pagodetent 4x4m

5 X 5 meter (harde wand)
Download datasheet

pagodetent 5x5m

5 X 5 meter (Harde wand)
Download datasheet

pagodetent 5x5m
pagodetent 5x5m
pagodetent 5x5m
pagodetent 5x5m

Accessoires

Alle tenten van Van Dalsen Tentenverhuur worden desgewenst geleverd met onderstaande accessoires. Heeft u nog andere accessoires nodig? Laat het ons weten!

brandblusser icon

Brandblusser

vloerbedekking icon

Vloer

heater icon

Heater

wc-rol icon

Toiletwagen

banner frame icon

Banner frame

nooduitgang icon

Nooduitgang bord

air condition icon

Airco

Contactformulier

Privacybeleid

Heeft u een vraag of wilt u advies? Stuur ons een whatsapp of vul het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met u.