Selecteer een pagina

Alu Boogtenten

Alu-Boogtenten zijn de vertrouwde Alu Tenthallen maar dan met een boogdak. Deze veelgevraagde tent geeft uw evenement net even een andere ‘look and feel’.

Flexibele Alu Boogtenten

Met een flexibele Alu Boogtent krijgt uw evenement een charmante uitstraling. De luxe buitenkant dient namelijk als prachtig decor en de sfeervolle binnenkant maakt het plaatje compleet. Is uw gezelschap groot of klein? Met deze tent heeft u altijd genoeg ruimte. Ze zijn namelijk in diverse afmetingen te huren.

Inrichting

Voorzie uw tent van een dansvloer, statafels en feestelijke verlichting. Een muziekinstallatie behoort ook tot de mogelijkheden. Creëer het idee dat uw gasten in een luxe accommodatie staan door middel van zijwandstoffering en een velumplafond. Richt de tent in naar eigen smaak, type gezelschap en het doel van het evenement.

Meer informatie

Huur een Alu Boogtent tegen uitstekende voorwaarden en een aantrekkelijke huurprijs bij Van Dalsen Tentenverhuur. Neem contact met ons op voor meer informatie en/of advies.

Whatsapp

Afmetingen

Download onderstaand de datasheets van de Alu Boogtenten met de diverse afmetingen. Van alle Alu Boogtenten worden, voor de vergunning-aanvragen, bij opdracht de bouwboeken aan u verstrekt.

3 meter
D

Accessoires

Alle tenten van Van Dalsen tentenverhuur worden desgewenst geleverd met onderstaande accessoires. Heeft u nog andere accessoires nodig? Laat het ons weten!

brandblusser icon

Brandblusser

vloerbedekking icon

Vloer

heater icon

Heater

wc-rol icon

Toiletwagen

banner frame icon

Banner frame

nooduitgang icon

Nooduitgang bord

air condition icon

Airco

Contactformulier

Privacybeleid

Heeft u een vraag of wilt u advies? Stuur ons een whatsapp of vul het contactformulier in. Wij nemen dan contact op met u!