Selecteer een pagina

Alu Tenthallen

Een Alu Tenthal is een sfeervolle accommodatie. De aluminium tent is geschikt voor elke gelegenheid, biedt ruimte aan elk type gezelschap en is ook naar eigen smaak in te richten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Flexibele Alu Tenthallen

Met een flexibele Alu Tenthal krijgt uw evenement een charmante uitstraling. De luxe buitenkant dient namelijk als prachtig decor en de sfeervolle binnenkant maakt het plaatje compleet. Is uw gezelschap groot of klein? Met deze tent heeft u altijd genoeg ruimte. Ze zijn namelijk in diverse afmetingen te huren.

Inrichting

Voorzie uw tent van een dansvloer, statafels en feestelijke verlichting. Een muziekinstallatie behoort ook tot de mogelijkheden. Creƫer het idee dat uw gasten in een luxe accommodatie staan door middel van zijwandstoffering en een velumplafond. Richt de tent in naar eigen smaak, type gezelschap en het doel van het evenement.

Meer informatie

Huur een Alu Tenthal tegen uitstekende voorwaarden en een aantrekkelijke huurprijs bij Van Dalsen Tentenverhuur. Neem contact met ons op voor meer informatie en/of advies.

Whatsapp

Afmetingen

Download onderstaand de datasheets van de Alu Tenthallen met de diverse afmetingen. Van alle Alu Tenthallen worden, voor de vergunning-aanvragen, bij opdracht de bouwboeken aan u verstrekt.

Accessoires

Alle tenten van Van Dalsen tentenverhuur worden desgewenst geleverd met onderstaande accessoires. Heeft u nog andere accessoires nodig? Laat het ons weten!

brandblusser icon

Brandblusser

vloerbedekking icon

Vloer

heater icon

Heater

wc-rol icon

Toiletwagen

banner frame icon

Banner frame

nooduitgang icon

Nooduitgang bord

air condition icon

Airco

Contactformulier

Privacybeleid

Heeft u een vraag? Whatsapp ons of vul naastgelegen formulier in en wij nemen contact met u op.