Conferenties

Conferenties

Een conferentie organiseren is veel geregel. Een perfecte locatie uitzoeken, kan voor onnodige stress zorgen. Soms voldoen binnenruimtes niet aan je wensen. Een tent huren voor een conferentie is een goede oplossing.  Bepaal de locatie en inrichting van je tent naar jouw wens.

Tent huren voor een conferentie

Organiseer je conferentie in een tent en ontdek dat het net zo comfortabel is als elke vergelijkbare binnenruimte. Maak de inrichting uniek met harde wanden en vloeren, een verwarming of airco, een overdekte walkway voor net wat extra stijl en stijlvolle verlichting. Zet ook een bar neer om de inrichting af te maken. Bovendien kies je je eigen locatie, omdat je met een tent bijna geen restricties hebt. Ontvang je gasten in stijl op een spraakmakende locatie.

Van tent tot conferentiezaal

Er zijn diverse tentmodellen beschikbaar voor je conferentie. Een alu paviljoen of de sfeervolle transparante tenten zijn een geschikte als conferentielocatie. Vertel ons hoeveel gasten je verwacht en met welk doel de conferentie wordt georganiseerd; wij denken namelijk met je mee. Samen toveren we de tent om tot conferentiezaal. Bovendien zorg je ervoor dat je gasten een unieke beleving hebben.

Ondersteunen of ontzorgen

Een tent als locatie voor een conferentie verschilt niets van een binnenruimte. Iets verder denken dat je gewend bent, is soms ook nodig. We hebben twintig jaar ervaring en zien hierdoor niets over het hoofd. Je gasten nemen comfortabel deel aan je conferentie, omdat je overal aan hebt gedacht. Houd je je liever bezig met de inhoudelijke organisatie van je conferentie? Laat je ontzorgen door ons. Wij zorgen namelijk dat je tent en evenement staan als een huis.

Meer informatie

Tent huren voor een conferentie? Zorg voor een locatie die volledig ingericht is naar jouw wensen. Laat ons je helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Bereik ons via WhatsApp. Of vraag direct een offerte aan.

Attributes Values

Contact

Nedereindseweg 538a, 3546 PT Utrecht

+31 30 670 48 64

info@vandalsententenverhuur.nl

× How can I help you?