Privéfeesten

Privéfeesten

Jubilea, een diner voor vrienden en familie, examenfeest of een andere privégelegenheid; de geschikte tent vind je bij Van Dalsen Tentenverhuur. Een tent huren voor een privéfeest doe je namelijk alleen wanneer je op zoek bent naar een spraakmakende ervaring.

Altijd voldoende ruimte

Wanneer je niet voldoende ruimte hebt voor een spectaculair privéfeest biedt de goede tent namelijk de ruimte die je nodig hebt. Omdat een tent niet gebonden is aan een locatie bepaal je zelf waar jij je feest geeft. Bovendien zorgt een goede tent voor een feestelijke uitstraling. Daarnaast staan je gasten altijd droog en warm.

Zorgeloos genieten

De tent is slechts een onderdeel van een onvergetelijk feest. De inrichting, sfeerverlichtingen, accessoires en verwarming of verkoeling, maken het namelijk een geheel. Je gasten zullen verbaasd zijn en nog lang napraten over je feest. We denken met je mee, ondersteunen, adviseren en ontzorgen je waar nodig.

Adviseren en ondersteunen

Vertel hoeveel gasten je verwacht, wat voor type feest het is, hoe groots je het wil aanpakken en wat het thema is en wij adviseren je over de beste tent bij jouw idee. Sfeervolle zeshoekig tenten zorgen voor aandacht, denk aan een transparante tent of alu paviljoen voor grotere gezelschappen. Laat ons met je meedenken over de inrichting. Bovendien zorgen we er samen voor dat je feest een spetterend succes wordt.

Tent huren voor een privéfeest

Tent huren voor een privéfeest? Een locatie is namelijk slechts het halve werk. Als jij zorgt voor de gasten, hapjes en drankjes, zorgen wij voor een sfeervolle locatie. Een locatie die ook bijdraagt aan jouw idee van een goed feest. Of je nou geslaagd bent, een barbecue organiseert voor vrienden en familie, een groots Oud en Nieuw feest geeft of een spectaculair tuinfeest: een goed feest verdient een spraakmakende locatie.

Meer informatie

Tent huren voor een privéfeest? Zorg voor een locatie die je gasten niet vergeten. Laat ons je helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Bereik ons via WhatsApp. Of vraag direct een offerte aan.

Attributes Values

Contact

Nedereindseweg 538a, 3546 PT Utrecht

+31 30 670 48 64

info@vandalsententenverhuur.nl

× How can I help you?