Opslagruimte

Tentverhuur Opslagruimte

Je hebt ineens opslagruimte nodig en daar krijg je stress van. Maak gebruik Van Dalsen Tentenverhuur om je zaken op te slaan. Gebruik de tent als extra opslagruimte, omdat je ruimte tekort komt. Door een tent neer te zetten, zorgen we ervoor dat de benodigde ruimte snel beschikbaar is.

Tentenverhuur opslagruimte

Er zijn een scala aan mogelijkheden om een tent als opslagruimte te gebruiken. Van Dalsen Tentenverhuur heeft veel verschillende soorten tenten. Afhankelijk van je situatie is een pagodetent een prima optie om spullen op te slaan. Heb je juist meer ruimte nodig? Huur dan een grotere tent, zoals een alu paviljoen.

Meer mogelijk

Van Dalsen Tentenverhuur gaat verder dan alleen tentenverhuur. We helpen je met de inrichting van de tent, zoals de vloer. Daarnaast denken we ook na over elektriciteitsaansluitingen. Voor meer informatie, neem dan contact op met ons via mail.

Interesse om je spullen op te slaan in een van onze tenten? Vraag dan gelijk een offerte aan of maak via WhatsApp een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Attributes Values

Contact

Nedereindseweg 538a, 3546 PT Utrecht

+31 30 670 48 64

info@vandalsententenverhuur.nl

× How can I help you?