Productpresentaties

Tentverhuur Productpresentatie

Wanneer u als bedrijf een nieuw product wilt presenteren, wilt u dit natuurlijk op een perfecte manier doen. Tijdens deze gelegenheid laat u immers zien waar uw bedrijf voor staat. Om onderdak te kunnen bieden aan al uw gasten, kunt u kiezen voor een van onze tenten, die u geheel naar eigen smaak kunt inrichten. Met een tent van Van Dalsen wordt uw productpresentatie zeker een groot succes!

Bijzondere locatie

Presenteer je nieuwe product op een manier die men niet snel vergeet. Laat zien waar je bedrijf voor staat en presenteer het op een ludieke, originele en memorabele manier. Heb je een bijzondere locatie in gedachte, maar is er geen accommodatie beschikbaar? Met een tent van Van Dalsen is bijna niets onmogelijk.

Sfeervolle productpresentatie

Een productpresentatie in een tent, kan dat wel sfeervol zijn? Zeker! Richt bijvoorbeeld een alu paviljoen van 25 meter breed in naar smaak met een casettevloer of hardhouten vloer. Of ga voor een pagodetent met sfeervolle verlichting. Kies voor een tent met doorzichtige wanden en betrek de omgeving bij je productpresentatie. Vraag direct een offerte aan, neem contact met ons op voor meer informatie via mail of WhatsApp.

Attributes Values

Contact

Nedereindseweg 538a, 3546 PT Utrecht

+31 30 670 48 64

info@vandalsententenverhuur.nl

× How can I help you?