Selecteer een pagina

Transparante tenten

Met de transparante tenten van Van Dalsen geniet u van buiten terwijl u binnen zit. Deze tenten zijn een echte blikvanger en geven uw evenement nog meer sfeer.

Buiten of binnen

Buiten of binnen: met een transparante tent maakt het niet uit. Laat uw gasten genieten van de buitenomgeving terwijl ze binnen zitten. De skyline, een natuurgebied of een ruig uitzicht is ineens heel dichtbij. Je gasten worden door de doorzichtige transparante tent één met de omgeving.

Verlichting maakt het

Met de juiste verlichting zorgt u ervoor dat uw tent een unieke uitstraling krijgt. Door dit op de juiste manier te combineren met de omgeving, zorgt u voor een onvergetelijk evenement.

Beleef een transparante tent

De tenten zijn zeer luxe en zijn heel bijzonder om te zien. Door het decor af te stemmen op de buitenomgeving en de uitstraling van het evenement realiseert u een beleving. Wij helpen u om alles op elkaar af te stemmen voor een onvergetelijk evenement.

Whatsapp

Afmetingen

Download onderstaand de datasheets van de transparante tenten met de diverse afmetingen. Van alle transparante tenten worden, voor de vergunning-aanvragen, bij opdracht de bouwboeken aan u verstrekt.

Accessoires

Alle tenten van Van Dalsen tentenverhuur worden desgewenst geleverd met onderstaande accessoires. Heeft u nog andere accessoires nodig? Laat het ons weten!

brandblusser icon

Brandblusser

vloerbedekking icon

Vloer

heater icon

Heater

wc-rol icon

Toiletwagen

banner frame icon

Banner frame

nooduitgang icon

Nooduitgang bord

air condition icon

Airco

Contactformulier

Privacybeleid

Heeft u vragen of wilt u advies? Stuur ons een whatsapp of vul het contactformulier in en wij nemen contact op met u