Selecteer een pagina

Walkways

De luxe entreetent, ook wel Walkway, Pergola of Sluistent genoemd, is perfect als overkapping voor uw evenement. De tent is ook als losse tent te gebruiken. Gekoppeld aan een tent van Van Dalsen zorgt u voor een spetterende entree. Uw gasten voelen zich gegarandeerd speciaal.

Luxe entreetent

Een entree voorzien met een Walkway straalt klasse en sfeer uit. Het zorgt voor een luxe gevoel en komt daardoor uitstekend van pas bij speciale gelegenheden of grootste events. Koppel de tent aan een transparante tent of een partytent en u ontvangt uw gasten probleemloos in stijl.

Zelfstandig te gebruiken

Ook is de tent perfect te gebruiken als zelfstandige accommodatie. Bijvoorbeeld als overkapping voor mobiele toiletten, garderobes of een bar. Zet de walkway in als overdekte overloop tussen twee gebouwen of tenten in. Zo wandelen uw gasten moeiteloos van de ene ruimte naar de ander. De Walkway is op veel manieren te gebruiken, maar geeft altijd net een beetje extra aan uw gelegenheid.

Meer informatie

Op zoek naar een overkapping die uitstekend bij uw evenement past? Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden van deze tent. Neem direct contact met ons op.

Whatsapp

Afmetingen

Download onderstaand de datasheets van de Walkway met de diverse afmetingen. Van alle Walkways worden, indien nodig voor de vergunning-aanvragen, bij opdracht de bouwboeken aan u verstrekt.

Accessoires

Alle tenten van Van Dalsen Tentenverhuur worden desgewenst geleverd met onderstaande accessoires. Heeft u nog andere accessoires nodig? Laat het ons weten!

brandblusser icon

Brandblusser

vloerbedekking icon

Vloer

heater icon

Heater

wc-rol icon

Toiletwagen

banner frame icon

Banner frame

nooduitgang icon

Nooduitgang bord

air condition icon

Airco

Contactformulier

Privacybeleid

Heeft u een vraag of wenst u advies? Stuur ons een whatsapp of vul het contactformulier in.