luxe entreetent, walkway, sluistent, van dalsen tentenverhuur, tentenverhuur, tent huren, overkapping evenement, pergolatent, sluistent, sfeervol, luxe, gelegenheid

Entreetent

De luxe entreetent, ook wel walkway, pergola of sluistent genoemd, is perfect als overkapping voor je evenement. De tent is ook als losse tent te gebruiken. Gekoppeld aan een tent van Van Dalsen zorg je voor een spetterend entree. Je gasten voelen zich gegarandeerd speciaal.

Luxe entreetent

Een entree voorzien met een sluistent straalt klasse en sfeer uit. Het zorgt voor een luxe gevoel en komt daardoor uitstekend van pas bij speciale gelegenheden of grootste events. Koppel de tent aan een transparante tent of een partytent en je ontvangt je gasten probleemloos in stijl.

Zelfstandig te gebruiken

Ook is de tent perfect te gebruiken als zelfstandige accommodatie. Bijvoorbeeld overkapping voor mobiele toiletten, garderobe of bar. Zet de walkway in als overdekte overloop tussen twee gebouwen of tenten in. Zo wandelen je gasten moeiteloos van de ene ruimte naar de ander. De luxe entreetent is op veel manieren te gebruiken, maar geeft altijd net een beetje extra aan je gelegenheid.

Meer informatie

Op zoek naar een overkapping die uitstekend bij uw evenement past? Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden van deze tent. Neem direct contact met ons op. 

Contact

Nedereindseweg 538a, 3546 PT Utrecht

+31 30 670 48 64

info@vandalsententenverhuur.nl

× How can I help you?