pagodetent, bedrijfsevenementen, pagodetenten, pagode, tenten, tentenverhuur, van dalsen tentenverhuur, rotterdam, zuid holland tentenverhuur, partytenten, festivaltenten, tenten, olympisch stadion amsterdam, luxe tent

Pagodetent

De pagodetent is geschikt voor elk evenement. Zet deze luxe tent in als tent op je bedrijfsfeest, partytent of festivaltent. Er zijn een tal van mogelijkheden voor de pagodetent. Neem voor meer informatie contact op.

Pagodetent als blikvanger op je event

Pagodetenten vallen op vanwege hun puntdak. En ze zijn te krijgen in diverse kleuren. Met de gekleurde variant krijgt je event een vrolijke uitstraling. Toch liever een klassiek gevoel? Ook geen enkel probleem, met onze witte pagodetenten ben je verzekerd van een chique geheel. Alle pagodetenten zijn in diverse afmetingen te huren. 

Totaalpakket

Het stopt niet alleen bij het huren van een tent. Geen losliggende vlonders, ongelijke ondergrond of scheve vloeren meer. De tent wordt geleverd met een vlakke cassettevloer. Al gedacht aan het regelen van de temperatuur in de tent? We regelen het voor je. Werk de cassettevloer af met vloerbedekking voor het echte luxe gevoel. Zet de puntjes op de ‘i’ met sfeervolle verlichting en geluid. Ook passend decor zorgen wij voor. De tenten bevatten ook een verlichte vluchtwegaanduiding en goedgekeurde brandblusapparatuur. Van Dalsen Tentenverhuur levert geen tent, maar een totaalpakket.

Meer informatie

Meer weten over de kleurmogelijkheden, afmetingen, veiligheidseisen en de tal van andere opties? Wij staan je graag te woord. Neem contact op via +31 30 670 48 64. Liever gelijk een offerte aanvragen? Dat kan via onderstaande button.

Contact

Nedereindseweg 538a, 3546 PT Utrecht

+31 30 670 48 64

info@vandalsententenverhuur.nl

× How can I help you?