paviljoentent, alu paviljoentent, paviljoententen, aluminium paviljoentent, alu tent, alu paviljoentent, van dalsen tentenverhuur, van dalsen, utrecht. tentenverhuur. partytent, bedrijfsevenement

Paviljoentent

Een paviljoentent is een sfeervolle accommodatie. De aluminium tent is geschikt voor elke gelegenheid, biedt ruimte aan elk type gezelschap en is ook naar eigen smaak in te richten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Flexibele paviljoentent

Met een paviljoentent krijgt je evenement een charmante uitstraling. De luxe buitenkant dient namelijk als prachtig decor en de sfeervolle binnenkant maakt het plaatje compleet. Is je gezelschap groot of klein? Met deze tent heb je altijd genoeg ruimte. Ze zijn namelijk in diverse afmetingen te huren.

Inrichting

Voorzie je tent van een dansvloer, statafels en feestelijke verlichting. En een muziekinstallatie behoort ook tot een van de mogelijkheden. Creëer het idee dat je gasten in een luxe accommodatie staan door middel van zijwandstoffering en een velumplafond. Richt de tent in naar eigen smaak, type gezelschap en het doel van het evenement.

Meer informatie

Huur een alu tent tegen uitstekende voorwaarden en een aantrekkelijke huurprijs bij Van Dalsen Tentenverhuur. Neem contact met ons op voor meer informatie en/of advies. 

Contact

Nedereindseweg 538a, 3546 PT Utrecht

+31 30 670 48 64

info@vandalsententenverhuur.nl

× How can I help you?