tenten, transparante tent, transparante tenten, doorzichtige tent, tentverhuur, van dalsen tentenverhuur, utrecht, festival tent, bedrijfs evenement, event, evenementen

Transparante tent

Met de transparante tent van Van Dalsen geniet je van buiten terwijl je binnen zit. Deze tent is een echte blikvanger en geeft het evenement nog meer sfeer.

Buiten of binnen

Buiten of binnen: met een transparante tent maakt het niet uit. Laat je gasten genieten van de buitenomgeving terwijl ze binnen zitten. De skyline van Rotterdam, een natuurgebied of een ruig uitzicht is ineens heel dichtbij. Je gasten worden door de doorzichtige tenthal een met de omgeving.

Verlichting maakt het

Met de juiste verlichting zorg je ervoor dat de tent een unieke uitstraling krijgt. Door dit op de juiste manier te combineren met de omgeving, zorg je voor een onvergetelijk evenement.

Beleef een transparante tent

De tenten zijn zeer luxe en zijn heel bijzonder om te zien. Door het decor af te stemmen op de buitenomgeving en de uitstraling van het evenement realiseer je een beleving. Wij helpen je om alles op elkaar af te stemmen voor een onvergetelijk evenement. 

Meer informatie

Ga voor meer dan een evenement: ga voor een beleving. Laat ons je helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Bereik ons via WhatsApp. Of vraag direct een offerte aan.

Contact

Nedereindseweg 538a, 3546 PT Utrecht

+31 30 670 48 64

info@vandalsententenverhuur.nl

× How can I help you?