zeshoekige tent, partytent, feesttent, pagodetent, tentverhuur, huur partytent, luxe partytent, tentenverhuur, tent bruiloft

Zeshoekige tent

De zeshoekige tent geeft sfeer aan een evenement vanwege de opvallende vorm.  Zet de tent in voor bijvoorbeeld een horeca evenement, bruiloft of maak er een speelparadijs van voor kinderen. De tent is makkelijk aan te passen aan de uitstraling van het evenement: luxe of speels, elegant of trendy. Alles kan.

Centraal punt

De beste indruk geef je je publiek met een zeshoekige tent. Het hoge dak zorgt ervoor dat de tent een opvallende verschijning is. Daarom is de tent uitstekend geschikt als centraal punt op je evenement. 

Ruime mogelijkheden

Eindeloze mogelijkheden met een zeshoekige tent van Van Dalsen. Plaats de tent bijvoorbeeld als blikvanger op een open vlakte of in een hoek voor een opvallende indruk. Heb je een groter oppervlak nodig? Geen probleem: de zeshoekige tenten zijn makkelijk aan elkaar te koppelen. De tent is ook te gebruiken als spectaculaire entree, bijvoorbeeld gekoppeld aan een alu paviljoen of een alu partytent. De zeshoekige tent dient dan als luxe en sfeervolle hal naar de hoofdtent toe. 

Meer informatie

Bel ons op +31 30 670 48 64 voor meer informatie over de kleurmogelijkheden, afmetingen, de veiligheidseisen of andere mogelijkheden. Of vraag gelijk een offerte aan.

Contact

Nedereindseweg 538a, 3546 PT Utrecht

+31 30 670 48 64

info@vandalsententenverhuur.nl

× How can I help you?