Van Dalsen Tentenverhuur

Meer dan twintig jaar geleden begonnen de gebroeders Roland en Olof van Dalsen Van Dalsen Tentenverhuur. Beide staan nog steeds met twee benen in de operatie. Bij Van Dalsen Tentenverhuur geloven we dat persoonlijk contact zorgt voor de beste resultaten. Elk evenement is namelijk bijzonder en uniek en het contact daarin is ook niet anders. Hier huur je niet alleen een tent, maar krijg je een compleet event.

Onvergetelijk evenement

Het organiseren van een evenement is niet altijd eenvoudig. Onze jarenlange kennis zetten we in om je te adviseren en te ondersteunen. En als jij het nodig hebt, ontzorgen we je volledig. Samen zorgen we ervoor dat jouw evenement staat als een huis.

Verschillende gelegenheden

Wij verzorgen tenten voor zowel privé feesten als bedrijfsevenementen en ook productpresentaties. Daarnaast verzorgen we ook bruiloften, premières, huldigingen, festivals, bedrijfsopeningen, sportevenementen en nog veel meer. Bekijk alle soorten en typen tenten hier.

Vrijblijvend contact

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. We vertellen je graag meer. Wil je direct meer informatie over een specifieke tent, mogelijkheden, toepassingen of accessoires? Bel ons via +3130 – 670 48 64 of stuur ons een WhatsApp.

Meer weten over wie er bij Van Dalsen Tentenverhuur werkt? Bekijk hier ons team.

Alle tenten

Verschillende evenementen vragen om hun eigen tenten. De tenten van Van Dalsen Tentenverhuur zijn geschikt voor alle soorten events.

Toepassingen

De tenten van Van Dalsen zijn geschikt voor diverse toepassingen. Van eerste paal tot culinaire evenementen tot bruiloften en productpresentaties.

Ons team

Ons team bestaat uit ervaren en professionele tentenbouwers en tentenkenners. Wij staan voor je klaar.

Wat we doen

Verhuren en verzorgen voor de beste tent voor jouw evenement. Adviseren en ontzorgen daar waar jij dat nodig hebt.